V novo skavtsko leto z novimi člani veprov

Prvo srečanje v novem skavtskem letu smo začeli na Sv. Volbenku, ki je bil obsijan s soncem.

DSC_0124.JPGZa lažji začetek od kraja, kjer smo parkirali avtomobile, nismo krenili navzgor, ampak navzdol :). Na prijetnem prostoru pred cerkvico, smo izrazili dobrodošlico družini Urh, ki se vrača v skavtske vrste.

Imeli smo kviz o skavtstvu, veprih in še čem, ki sta ga pripravila Žiga in Katja. Nismo pa pozabili tudi na igro – tako družinsko, kjer smo tekli, tekmovali in se smejali (pa tudi po otroško… Preberi več »

Objavljeno v Objave sl

Na družinskem taboru

IMG_2600.JPG

Že spomladi smo se začeli dogovarjati, kam bi letos odšli na poletni tabor. Ko pa se je razvedelo, da bodo tudi letos v Skavtskem okoljskem centru organizirali Tabor družin, smo se takoj uskladili, da se ga glede na izkušnjo preteklega leta tudi letos udeležimo. Vsi smo bili na preži, kdaj bodo odprli prijave, saj so bila mesta tudi letos omejena. No, končno je prišel razpis, na katerem sta bila dva termina, a smo se potem uskladili, da gremo skupaj na avgustovskega in ko smo dobili še potrdilo, da smo vsi sprejeti, smo bili na konju. No ja, ne dobesedno …
Preberi več »

09.11.2014 ob 19:10 | Andraž - Pogumni mravljinček

Poletni vepri

DSC_0121.JPG

Pa je tu poletje. In kaj delamo vepri poleti? Z našimi rednimi srečanji smo zaključili, saj je napočil čas počitnic, dopustov in uživanja poletnih dni. Nekega poletnega dne, pa se je zgodilo ...
Preberi več »

31.07.2014 ob 19:46 | Katja - Potrpežljiva mravljica

Zaključek leta in mandata

DSCN1580.JPG

Pred poletnim taborom smo se vepri odpravili še na kratek potep. Da se ob tem hvaležni spomnimo lepih trenutkov v preteklem letu in se obenem priporočimo za prihodnost naše skupnosti.
Preberi več »

04.07.2014 ob 11:08 | Blaž - Zagnana banana

V Emavs k Jasni in Matevžu

DSC_0208.JPG

V okolici prestolnice smo se na velikonočni ponedeljek srečali vepri, da bi skupaj doživeli Emavs. Obisku Jasne in Matevža smo dodali pot do kapelice, pirhanje in skupno kosilo.
Preberi več »

03.05.2014 ob 14:54 | Marija - Hitra vidra

JP2, aleluja!

jp2_--02-1.jpg

V letošnjih velikonočnih dneh pred razglasitvijo za svetnika naj nas zgled in besede našega zavetnika papeža Janeza Pavla II. spominjajo, da trpljenje in smrt nimata zadnje besede. Zares, Kristus je vstal, veselimo se!
Preberi več »

19.04.2014 ob 15:13 | VEPR

1234»
Prikazujem 6-10 od 37