V novo skavtsko leto z novimi člani veprov

Prvo srečanje v novem skavtskem letu smo začeli na Sv. Volbenku, ki je bil obsijan s soncem.Za lažji začetek od kraja, kjer smo parkirali avtomobile, nismo krenili navzgor, ampak navzdol :). Na prijetnem prostoru pred cerkvico, smo izrazili dobrodošlico družini Urh, ki se vrača v skavtske vrste.

Imeli smo kviz o skavtstvu, veprih in še čem, ki sta ga pripravila Žiga in Katja. Nismo pa pozabili tudi na igro – tako družinsko, kjer smo tekli, tekmovali in se smejali (pa tudi po otroško jokali, če ni zmagala naša skupina :)), in z pantomimo oponašali različne živali. V času načrtovanja pa so jo dopolnili še naši otroci, ki so med deskami ob cerkvi odkrili gusarsko ladjo ... :)

Veselimo se že naših srečanj tekom leta, ki bodo potekala
na temo skavtstva v vsakdanjem življenju in poletnega tabora, ki ga načrtujemo izpeljati podobno kot lanskega ob Kolpi,  s katerim smo bili zelo zadovoljni.

Vse slike s srečanja 3. oktobra 2015 so na voljo na povezavi.

Objavljeno v Objave sl
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.

Naj veje skavtski duh!Pozdravljen/a na strani veprov: članic in članov škofjeloške Veje prekaljenih (veper je "po lošk" kar VEPR). Smo nekdanji ZSKSS skavtski voditelji, ki preko druženja, sodelovanja z okolico in članstvom v ZBOKSS in BOKSS ŠKL še naprej skrbimo za naš skavtski plamen.

Za vsa vprašanja in pojasnila smo na voljo na
vepr[afrika]skavt.net