V novo skavtsko leto z novimi člani veprov

Prvo srečanje v novem skavtskem letu smo začeli na Sv. Volbenku, ki je bil obsijan s soncem.

DSC_0124.JPGZa lažji začetek od kraja, kjer smo parkirali avtomobile, nismo krenili navzgor, ampak navzdol :). Na prijetnem prostoru pred cerkvico, smo izrazili dobrodošlico družini Urh, ki se vrača v skavtske vrste.

Imeli smo kviz o skavtstvu, veprih in še čem, ki sta ga pripravila Žiga in Katja. Nismo pa pozabili tudi na igro – tako družinsko, kjer smo tekli, tekmovali in se smejali (pa tudi po otroško… Preberi več »

Objavljeno v Objave sl

Poezija ob ognju

PoO_SkavtNET.JPG

V petek, 22. marca 2013, smo skavtinje in skavti našega stega in bratovščine ob tabornem ognju skupaj praznovali svetovni dan poezije. V nadaljevanju sledi nekaj fotografij večera in članek, ki je bil v zvezi z dogodkom objavljen na SkavtNET-u.
Preberi več »

31.03.2013 ob 10:12 | Blaž - Zagnana banana

Za petkom pride nedelja!

bp_kicking_the_im_out_2-3_a2.jpg

Vepri vam želimo doživet veliki teden, vztrajnost v veri & upanju & ljubezni preko velikega petka ter veselje ob zmagi življenja na veliko noč! Z Jezusom lahko premagamo vsako smrt, ne glede na njeno obliko! Ne se dat - nemogoče je mogoče!
Preberi več »

25.03.2013 ob 21:39 | VEPR

Bitka za Mafeking

DSCN9287.JPG

Na tokratnem srečanju veprov, na katerem smo se ustavili ob dnevu spomina, smo se na začetku razdelili v dve skupini. Atiji so se odpravili iskat primeren kraj za mesto Mafeking in nam med potjo so pustili nekaj potnih znamenj, mamice in otroci pa smo se pogumno podali za njimi in upoštevali prav vsa potna znamenja! Z največjo zavzetostjo tudi tisto, da naj prečkamo oviro, ki je bila za otroške noge kar konkretna :)
Preberi več »

09.03.2013 ob 12:59 | Tadeja - Razmišljujoča vidra

Decembrski izlet

DSCN8861.JPG

Potem ko smo se letošnjo jesen najprej videli na prehodih in potem še na srečanju z gostjo uršulinko s. Marjeto Pijo Cevc – no ja, vmes smo skočili še na Jakca in osvojili prvo mesto, hehe - je bilo tokratno božično-novoletno srečanje tradicionalno bolj družabne narave.
Preberi več »

27.12.2012 ob 10:36 | Blaž - Zagnana banana

Iz stega v bratovščino

sn-nasl.JPG

V začetku oktobra je bil na SkavtNET-u objavljen naš članek z letošnjih prehodov. Govora je predvsem o bivših voditeljih, ki želimo še naprej nadaljevati svojo skavtsko pot, tokrat v ZBOKSS. Vabljeni k branju spodaj ali na SkavtNET-u!
Preberi več »

21.10.2012 ob 14:02 | Blaž - Zagnana banana

«34567»
Prikazujem 21-25 od 37